Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Profielnorm uit Tholen schreef op 7 november 2018 om 22:04:
Opnieuw goede ervaringen met Elenbaas Verhuur! Tot in detail wordt er meegedacht. Mooie, sfeervolle inrichting van een gedeelte van onze productiehal zodat de MAF daar kon laten zien en horen over het werk dat zij mogen doen. Wim en Lia en team: hartelijk dank! Ook voor het vroege tijdstip van opruimen de volgende morgen: service :).
Maarten & Annette Van Driel uit Sint Annaland schreef op 29 oktober 2018 om 10:32:
Fijne en gezellige bruiloft gehad mede dankzij elenbaas verhuur. Dankzij de uitstekende service (o.a. meedenken over alles) en heel fijn contact met personeel kunnen wij deze verhuurder van harte aanbevelen!
De Wild BV uit Roosendaal schreef op 11 september 2018 om 09:14:
Wederom alle benodigdheden gehuurd voor onze jaarlijkse bedrijfsfeestje. Alles prima geregeld en verzorgd. Volgend jaar maken we graag weer van jullie diensten gebruik.
Fam.Schapendonk uit Halsteren schreef op 23 augustus 2018 om 22:11:
Onze 65 ste verjaardag was voor ons 'n onvergetelijke dag! Mede dankzij de super verzorging van de firma Elenbaas. Alles tot in puntjes verzorgd door 'n zeer vriendelijk en snel team. Mensen die meedenken en adviseren ,echt geweldig!
mariskahoeve uit poortvliet schreef op 8 augustus 2018 om 14:14:
Heel erg bedankt! We waren buiten gewoon goed tevreden over de nette spullen en de vriendelijkheid bij het brengen en ophalen. voor een volgende keer zeker weer Elenbaas verhuur. Mariska
Marella Dupree uit Dirksland schreef op 3 augustus 2018 om 11:41:
Ieder jaar organiseren wij, Stichting Zuidwester, een zomerfeest. We maken al jaar en dag gebruik van de diensten die Elenbaas verhuur aanbiedt. Dit is niet voor niets al zo lang; de service is een 10+! Het contact verloopt altijd heel soepel, ook wanneer er 'last minute' het een en ander verandert, wordt er zeker in mogelijkheden gekeken. De uitdrukking "Klant is Koning" zouden ze bij Elenbaas bedacht kunnen hebben. Dus een dikke pluim voor Wim, Lia en al hun medewerkers!!