Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Jan-Willem & Annemiek schreef op 20 april 2021 om 13:08:
Wim en team, Enorm bedankt voor alle tips, hulp, snelle service en het meedenken voor het aankleden van de Henriette Hoeve voor onze drive through.
John en Anne uit Stavenisse schreef op 8 januari 2021 om 11:37:
Hartelijk dank voor alle moeite: telefoontjes, afspraken, locatie bekijken en de aankleding van de Henriëttehoeve. Het was echt geweldig! Ontzettend goede, flexibele en klantgerichte service!
Bernand en Rosanne uit Sint Maartensdijk schreef op 8 januari 2021 om 11:34:
Wim & Lia, Ontzettend bedankt voor alles waarmee jullie hebben geholpen om onze trouwdag perfect te maken! Advies, geduld, service... kenmerken waar jullie voor staan. Oh ja, ook een vleugje humor: "Willen jullie geen gekleurde lampjes?!" We hadden behoorlijk wat wensen, deze wisten jullie als geen ander in te vullen. Al met al een absolute aanrader, jullie zijn geweldig! 10000 redenen tot dankbaarheid! Lieve groetjes, Bernand & Rosanne
Eefke van Haaften uit Tholen schreef op 4 september 2020 om 21:48:
Afgelopen vrijdag zijn we getrouwd in een boerenschuur. Binnen 3 weken moesten we een bruiloft regelen omdat onze eerdere locatie gecanceld werd. Wim heeft enorm goed geholpen, altijd bereikbaar, snelle reacties, erg vriendelijk en meedenkend. Alles wat we wilden kon geregeld worden, en dat op zo korte termijn! Erg fijn, het heeft onze bruiloft een top dag gemaakt! Bedankt Wim!
Gerrit-Jan en Mathilde Mulder uit Stavenisse schreef op 11 maart 2020 om 22:20:
21 februari 2020 De dag dat wij in het huwelijk wilden treden. Dit vonden we leuk om in de Koorkerk van Tholen te doen. Deze locatie mochten we zelf indelen en inrichten, en aangezien het deze tijd van het jaar nog erg koud is, zijn kachels ook wel fijn. Wij hebben Elenbaas Verhuur ingeschakeld om dit voor ons te realiseren. Ze luisterden naar onze wensen en hebben gezorgd voor veel warmte! Ook voor koffie met gebak en lunchmaaltijd werd gezorgd! Al met al hebben Wim en Lia veel regelwerk uit onze handen genomen. Een echte aanrader...
Bianca Noomen-Holsteijn uit Kloetinge schreef op 20 oktober 2019 om 14:23:
Al enige jaren maak ik, zowel voor de gemeente Tholen als privé, gebruik van de diensten van Elenbaas Verhuur. Naar grote tevredenheid! Wim Elenbaas weet met zijn team als geen ander wat klantvriendelijkheid- en klantgericht werken is! Van hun persoonlijke manier van werken, hun betrokkenheid, behulpzaamheid en het altijd bereid zijn tot meedenken met de klant kunnen veel bedrijven nog wat leren! Ik ben heel blij met Elenbaas Verhuur en zal dan ook altijd een beroep op hen blijven doen! Met plezier, want bij Elenbaas doen zij hun werk ook met plezier. En dat merk je!
Familie Kraal uit Tholen schreef op 4 juli 2019 om 22:04:
Het was voor ons de eerste keer dat we voor een grote groep mensen een feest organiseerden. Mede dankzij de goede tips, hulp en spullen van Elenbaas Verhuur, is het voor ons een onvergetelijke avond geworden!
André en Carliene Hollestelle-Deurloo uit Kruiningen schreef op 4 juli 2019 om 09:28:
Wat hebben wij op 5 April 2019 een mooie dag gehad. Onze schuur helemaal omgebouwd tot een mooie feestlocatie voor onze bruiloft. Dit hebben wij nooit zo goed/leuk gekund zonder de hulp van Elenbaas Verhuur. Erg vriendelijk personeel, en ook zeker netjes/ efficiënt in hun werk. Er is niks teveel om te vragen, want er is altijd een oplossing voor. Dit bedrijf is zeker aan te raden, voor een feest op eigen locatie. André en Carliene Hollestelle-Deurloo
marinus bazen uit sint maartensdijk schreef op 16 juni 2019 om 15:11:
Mensen van afspraken en altijd meedenkend en behulpzaam niets te veel! Weer bedankt en tot de volgende gelegenheid . Gr Fam Bazen DBBWatersport
Kees & Connie Andriesse uit Sint-annaland schreef op 25 mei 2019 om 15:09:
Iets te laat geweest met het reserveren van spullen voor de bruiloft. Maar niks geen probleem er werd uiterst goed met ons mee gedacht hoe we het voor elkaar gingen krijgen. En het is prachtig geworden!! Zeker aan te bevelen!!
Profielnorm uit Tholen schreef op 7 november 2018 om 22:04:
Opnieuw goede ervaringen met Elenbaas Verhuur! Tot in detail wordt er meegedacht. Mooie, sfeervolle inrichting van een gedeelte van onze productiehal zodat de MAF daar kon laten zien en horen over het werk dat zij mogen doen. Wim en Lia en team: hartelijk dank! Ook voor het vroege tijdstip van opruimen de volgende morgen: service :).
Maarten & Annette Van Driel uit Sint Annaland schreef op 29 oktober 2018 om 10:32:
Fijne en gezellige bruiloft gehad mede dankzij elenbaas verhuur. Dankzij de uitstekende service (o.a. meedenken over alles) en heel fijn contact met personeel kunnen wij deze verhuurder van harte aanbevelen!
De Wild BV uit Roosendaal schreef op 11 september 2018 om 09:14:
Wederom alle benodigdheden gehuurd voor onze jaarlijkse bedrijfsfeestje. Alles prima geregeld en verzorgd. Volgend jaar maken we graag weer van jullie diensten gebruik.
Fam.Schapendonk uit Halsteren schreef op 23 augustus 2018 om 22:11:
Onze 65 ste verjaardag was voor ons 'n onvergetelijke dag! Mede dankzij de super verzorging van de firma Elenbaas. Alles tot in puntjes verzorgd door 'n zeer vriendelijk en snel team. Mensen die meedenken en adviseren ,echt geweldig!
mariskahoeve uit poortvliet schreef op 8 augustus 2018 om 14:14:
Heel erg bedankt! We waren buiten gewoon goed tevreden over de nette spullen en de vriendelijkheid bij het brengen en ophalen. voor een volgende keer zeker weer Elenbaas verhuur. Mariska
Marella Dupree uit Dirksland schreef op 3 augustus 2018 om 11:41:
Ieder jaar organiseren wij, Stichting Zuidwester, een zomerfeest. We maken al jaar en dag gebruik van de diensten die Elenbaas verhuur aanbiedt. Dit is niet voor niets al zo lang; de service is een 10+! Het contact verloopt altijd heel soepel, ook wanneer er 'last minute' het een en ander verandert, wordt er zeker in mogelijkheden gekeken. De uitdrukking "Klant is Koning" zouden ze bij Elenbaas bedacht kunnen hebben. Dus een dikke pluim voor Wim, Lia en al hun medewerkers!!